userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Isporuka knjiga s web shopa može kasniti zbog pandemije i posljedica potresa

Bez obzira na otežane uvjete poslovanja AGM-a nakon novonastale situacije zbog pandemije koronavirusa i prirodne nepogode uzrokovane potresom u Zagrebu, može se neometano obavljati narudžba knjige preko našeg web shopa. Pritom napominjemo da se isporuka knjiga na vašu adresu u dogledno vrijeme neće moći obaviti u roku prema općim uvjetima kupnje. Knjige će biti isporučene čim se za to steknu uvjeti.

Kada se normalizira situacija, uobičajeni rok isporuke pošiljaka bit će od 2 do 5 radnih dana (za pošiljke u RH). Za narudžbe koje uključuju veći broj artikala ili naslova moguće je produljenje navedenih rokova za nekoliko dana radi zahtjevnijeg kompletiranja narudžbe. U vrijeme trajanja blagdanske ponude rokovi isporuke pošiljaka duži su od uobičajenih, prosječno 5 do 10 radnih dana, radi znatno veće opterećenosti dostavnih službi te većeg broja pošiljaka koje je u tom razdoblju potrebno obraditi i kompletirati. 

O kašnjenju isporuke knjiga te o svim ostalim informacijama vezanim uz internetsku prodaju slobodno se obratite e-mailom na:  agm@agm.hr ili prodaja@agm.hr.

OSTALE NOVOSTI

Pošalji