userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

Priopćenje AGM-a o radu knjižara i Studentskog centra

Društvo AGM d.o.o. u skladu s novim popuštajućim mjerama Vlade RH i NS CZ 27.4.2020. je donijelo slijedeće modele poslovanja:

1. Ured Uprave u Mihanovićevoj 28 kao i Poslovnica Studentskog centra iz Karlovca u Mihanovićevoj 28 do daljnjega obavlja svoje poslovanje isključivo on-line jer su prostorije Ureda Uprave značajno stradale u potresu. Prije sanacije ne primamo stranke u svoje prostorije. Poslovanje se neprekinuto i bez zastoja odvija elektronički. Služba dostave funkcionira uredno.

2. Knjižare, odnosno trgovine se službeno otvaraju u utorak 28.travnja 2020. Prema uputama i popuštajućim mjerama Nacionalnog Stožera CZ i Vlade RH otvaraju se samo knjižare u Teslinoj 7 i Gundulićevoj 21 (Art point centar), a knjižara i papirnica u Importanne centru se prema mjerama otvara 11. svibnja 2020. Knjižare u Teslinoj i Gundulićevoj radit će od pon-pet od 09-15 sati, a subotom od 10-13 sati (blagdanima i nedjeljom ne radimo). Sve promjene radnog vremena i smjena donosi se na tjednoj bazi.

3. Poslovanje web prodaje i isporuka i dalje se odvija nesmetano.

4. Skladišno poslovanje i isporuka gospodarstvenicima nesmetano funkcionira.

5. Distribucija novih brojeva Službenog Glasnika Grada Zagreba odvija se bez zastoja.

6. Poduzete su sve epidemiološke mjere, prostori blagajni su osigurani pleksiglas zaštitom, pribavljena sva zaštita za djelatnike i prostor, osigurana je i zaštita za stranke, u prostorima je na vidljivo i propisano mjesto stavljena svaka uputa i mjera pridržavanja ponašanja stranki i djelatnika, poštivanje socijalne distance, sredstva za dezinfekciju, pravila zadržavanja i ponašanja u prostoru kako bi se ispošitvale sve propisane mjere i preporuke u cilju zaštite i djelatnika i stranaka.

OSTALE NOVOSTI

Pošalji