userId: 0
dborderId: 0
items: 0
dbitems: 0

AGM na virtualnoj Noći knjige: Dosad neviđeni akcijski popusti

Ovogodišnja Noć knjige, 23. travnja - u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige - zahvaćena je promjenama i stoga se ove godine prvi put održava u virtualnom svijetu. Organizatori su Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnica grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, portal za knjigu i kulturu Moderna vremena, udruga Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te Hrvatska udruga školskih knjižničara i uz financijsku potporu ZANE, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba.  

AGM ove godine u manifestaciji sudjeluje sa svojim programom novih izdanja i projekata te s novim web shopom, s osobitim naglaskom na velike akcijske popuste i za nova i za stara izdanja, što se kreću do 70 posto. AGM u Noći knjige sudjeluje s porukom Nahranite dušu knjigama iz ponude AGM-a.

S porukom S knjigom nisi izoliran! iz svijeta fikcije, kao zaštitno lice ovogodišnje Noći knjige, na vizuale manifestacije stigao je knjiški patuljak – Čituljak.  

Svečano otvaranje Noći knjige bit će na Trećem programu HRT-a i na Facebook stranici i You Tube kanalu Noći knjige

OSTALE NOVOSTI

Pošalji