AGM KNJIŽARA I PAPIRNICA
 


INTERNET PRODAJA

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Vaše pravo je da možete odustati  od narudžbe u roku od 15 dana nakon što ste robu primili. O tome da želite odustati  obavijestite nas na adresu agm@agm.hr ili pismeno putem pošte na adresu:
AGM d.o.o. za izdavaštvo i usluge
Mihanovićeva 28
10000 Zagreb

Primljenu robu morate nam vratiti preporučenom poštom u roku od 15 dana od dana kad ste nas obavijestili o odustajanju od narudžbe. Roba mora biti neoštećena i u originalnom pakiranju, u suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat. Novac za plaćenu robu vratit ćemo u roku  od 30 dana od našeg zaprimanja robe. Povrat primljene robe u roku od 15 dana vrijedi kao obavijest o prekidu narudžbe te je nije potrebno dodatno slati.

Zamjenu robe zbog krivo isporučene robe ili eventualnog oštećenja artikla vršimo u roku od 48 sati od primitka reklamacije. Reklamaciju trebate pismenim putem poslati na adresu agm@agm.hr ili poštom na gore navedenu adresu. Troškovi zamjene snosi AGM.

Info tel. 01 48 54 980

REKLAMACIJE

Za sve reklamacije možete nam se  obratiti na e-mail adresu:  agm@agm.hr
ili na tel. 01 48 54 980.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

AGM  se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca. AGM neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.
Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici AGM-a  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti AGM. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, ne odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Prodaju putem Interneta na stranici www.agm.hrá obavlja poduzeŠe:

AGM d.o.o. za izdavaštvo i usluge
Mihanovićeva 28,
10000 Zagreb,
OIB:
37620818018.

Jamčimo sigurnost kupnje.

Cijene proizvoda i poštarine izražene su u kunama (kn) s PDV-om.
Važeće su one cijene i ostale pogodnosti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Važeći je izvorni račun koji primate prilikom plaćanja odnosno dostave temeljem općih uvjeta prodaje, objavljenih na ovoj stranici i potvrđenih pri ispostavljanju narudžbe.   
Robu dostavljamo iz zalihe (za Hrvatsku predviđamo unutar četiri radna dana). U slučaju predbilježbe robu dostavljamo odmah po primitku na skladište, što je navedeno uz sam proizvod i o čemu ćemo Vas obavijestiti prilikom ispostavljanja narudžbe.   
Kao kupac imate pravo odustati od ugovora i o tome nas obavijestiti na adresu agm@agm.hr
ili na adresu Zagrebački holding d.o.o., Podružnica AGM, Mihanovićeva 28, 10000 Zagreb u roku od 15 dana od primitka robe. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od ugovora. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašom obavijesti o odustajanju od ugovora. Knjige ili drugu robu morate nam vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku kad Vam je isporučena, i to na gore navedenu adresu.
Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača. Klikom na tipku »REGISTRIRAJ ME« dajete nam dozvolu da u svrhu ispunjavanja ili poštivanja prava iz ugovornog odnosa zaprimimo, vodimo, održavamo i upravljamo s Vašim osobnim podatcima tijekom ugovornog razdoblja. Tvrtka jamči sigurnost osobnih podataka prema zakonu koji štiti osobne podatke. U svakom trenutku pisanim putem ili telefonom možete zatražiti da u roku od 15 dana trajno ili privremeno prestanemo koristiti Vaše osobne podatke te da Vas o tome u sljedećih 5 dana obavijestimo o svom trošku.
Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda (računalni sustavi automatski provjeravaju zalihe jednom dnevno i ponekad se može dogoditi da robe ponestane tijekom dana), kada je došlo do očite pogreške u cjeniku, ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili ako kod kupca utvrdimo povećani rizik plaćanja. U svim tim i sličnim slučajevima nakon što smo utvrdili nepravilnost odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.   
Klikom na tipku "Zaključi i potvrdi narudžbu" u posljednjem koraku kupnje zaprimit ćemo Vašu narudžbu i o tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom na adresu koju ste naveli prilikom registracije. Imate li bilo kakva pitanja ili poteškoće, slobodno nam se obratite na adresu:  agm@agm.hr .
Klikom na tipku "Zaključi i potvrdi narudžbu" potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni te da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni. Narudžba je na hrvatskom jeziku.

Narudžbu-ugovor  u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici dok djelomično poslovno sposobne osobe mogu ugovor sklopiti samo uz suglasnost zakonskog zastupnika.
U slučaju raskida ugovora rok za povrat novca je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu ili od dana primitka vraćene robe.

 

 
   
   
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0.00 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 

AGM je uveo i primjenjuje
sustav upravljanja kvalitetom
      ISO 9001 : 2000 /
EN ISO 9001 : 2000

 
     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005