D.S.Allan i J.B.Delair
KATAKLIZMA - ZADIVLJUJUćI DOKAZ KOZMIčKE KATASTROFE 9500 GODINA PR.KR

Knjiga ¬?Kataklizma¬? predstavlja proboj ogromnih proporcija ¬? novo razumijevanje kozmićkih događaja u nedavnoj geološkoj prošlosti Zemlje.
Ova multidisciplinarna znanstvena studija bavi se dokazima velike globalne katastrofe koja se dogodila prije samo 11500 godina. pomicanja kore, podrhtavanja Zemljine osi, masovna izumiranja, podizanje planinskih lanaca, dizanje i sažimanje kopnenih masa, gigantske vulkanske erupcije i potresi ¬? svi oni ukazuju da se zbio fatalni sudar s kozmićkim posjetiteljem. obilni geološko, biološki i klimatološki dokazi tog zastrašujućeg događaja stavljaju pod pitanje mnoge geološke teorije i bude sjećanja na našu pravu, ne tako daleku prošlost.

Iza kataklizme koja je uništila svijet prije dvanćst tisuća godina malo je ostalo ¬? tek par stotina mitova razbacanih diljem svijeta koji su od ostataka tadašnjeg čovjećanstva stigli do nas usmenom, a kasnije i pismenom predajom. Uzbudljiva knjiga ¬?Kataklizma¬? vodi čitatelja kroz brojne i danas vidljive geološke i biološke tragove te kataklizme, koji se nalaze svuda oko nas. dva vrsna stručnjaka s Cambridgea i Oxforda, geolog i paleontolog, nude i odgovor na zagonetku što je uništilo svijet i dovelo čovjećanstvo na rubu izumiranja u tom davnom, zaboravljenom događaju.

str.582,  meki uvez; format 16x22
Cijena  220.00 kn
 
   
   
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 

     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005