Predrag Fleš
ZAGREBAČKI SKUPŠTINSKI ZAPISI

Pred nama je knjiga kakvu Zagreb do sada nije imao, knjizi iz koje se mogu iščitati svi važni pravni¬† propisi koji su utjecali na razvoj grada Zagreba i njegov srednjoeuropski identitet od sredine 19. stoljeća do danas. Knjiga donosi, pored iznimno interesantnog dokumentarnog gradiva, znaćajne događaje koji su trajno obilježili povijest Grada kao i niz zanimljivosti iz svakodnevnog života koje knjigu čine iznimno zanimljivom. Ukratko, riječ je o knjizi za kojom odavno postoji potreba, a sada je ¬? konačno- i imamo.

Svojom knjigom Predrag Fleš zorno oslikava prilike koje su mijenjale političku sliku Zagreba i borbe njegovih građana za opstojnost, ali i za perspektivniju budućnost, budućnost jasnih i određenih ciljeva. U tom prikazu Fleš¬† nastupa kao pronicljiv kroničar vremena grada u kojem je odrastao i kojeg izvrsno poznaje.¬† Zanimljivost njegova¬† rukopisa nije samo u izvrsno odabranom arhivskom gradivu već i u britkim komentarima pisani perom vrsnog¬† analitićara.

 
Predrag Fleš (Zagreb, 1952.), osnovnu školu i gimnaziju završio je u Zagrebu, a 1976. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Posljednjih 30 godina radi u Gradskoj upravi, a 2007. imenovan je za zamjenika tajnika Gradske skupštine Grada Zagreba te je tu dužnost obnašao do 19. srpnja 2017.
str.304,  tvrdi uvez s ovitkom
Cijena  350.00 kn
 
   
   
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 

     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005