Marina Obradović

PRIČE JEDNE KUHAČE

Zbirka sa 30 recepata na karticama uz koje 30 dana ne morate razmišljati što kuhati.
Među jednostavnim i svakodnevnim jelima koja vraćaju u djetinjstvo, nalazi se 4 deserta, 4 riblja jela i 4 složenija jela za dane kada imate više vremena. Originalne fotografije te jasne i jednostavne upute za pripremu čine ove recepte idealnima za početnike, ali i one iskusnije koji žele probati nešto novo.
Format kartica je praktićan, kartice stanu u džep i zamjenjuju spisak za kupovinu. Sve navedeno štedi vrijeme, a to što su recepti povezani, štedi i novac.
Kartice rasterečuju mnoge majke i zaposlene žene koje ne moraju razmišljati što kuhati već imaju gotove ideje, a djeci je zabavan koncept zato što i oni mogu sudjelovati u kreiranju jelovnika. Osim toga, djeca se upoznavaju sa namirnicama, a oni malo veći neka od jela mogu pripremiti i sami. Idealno su rješenje za zaposlene obitelji, parove ili samce koji vole organiziranost i koji će kuhati i nositi obroke na posao.
Na svakoj je kartici navedeno vrijeme potrebno za pripremu obroka i kolićina koja je namijenjena za 4 osobe ili 2 osobe koje obrok mogu konzumirati 2 dana.
Kartice se lako održavaju od nećistoća te ih jednostavno obrišete i pospremite.

Ovi su recepti napisani na hrvatskom jeziku.

str.30,  tvrda kutija, 128x93x20
Cijena  129.00 kn
 
   
   
 
 

AGM vaša internet knjižara
 
 
 
  Košarica sadrži: 0   knjiga
  Cijena košarice: 0 kn
 

 
po naslovu knjige
po imenu i prezimenu pisca
 
 
 
 
 
 

     
copyright AGM d.o.o. 2004-2005